Spirytus salicylowy kosmetyczny Barwa 100 ml

Spirytus salicylowy kosmetyczny jest przeznaczony do miejscowego oczyszczania skóry trądzikowej i łojotokowej.

Więcej szczegółów

6,00 zł

Przeznaczenie: Kosmetyczny spirytus salicylowy jest przeznaczony do pielęgnacji cery trądzikowej i łojotokowej.

Zastosowanie: Do oczyszczania i pielęgnacji skóry ze skłonnością do trądziku i łojotoku.

Działanie: Preparat usuwa zanieczyszczenia z cery skłonnej do zaskórników.

Pojemność: 100 ml

Opakowanie: wygodna buteleczka

Co wyróżnia nasz produkt?

• Produkt ze wskazaniem do miejscowego oczyszczania i pielęgnacji skóry trądzikowej i łojotokowej,

• Kosmetyczny spirytus salicylowy usuwa zanieczyszczenia z cery skłonnej do zaskórników,

• Produkt przebadany dermatologicznie.

Sposób użycia kosmetycznego spirytusu salicylowego

Produkt tylko do użytku zewnętrznego. Przecierać skórę nasączonym spirytusem wacikiem.

Skład: Alcohol Denat., Aqua, Salicylic Acid.

Pojemność:100 ml

produkty z serii